2020 9apr

Tapwacht zit niet stil tijdens de coronacrisis

2020 9apr

Voor Tapwacht heeft de horecasluiting, die in ieder geval tot en met 28 april zal duren, een grote impact.
Als onderdeel van Facilicom wordt Tapwacht het hardst geraakt van alle divisies. De divisie is immers zeer afhankelijk van goedlopende horeca. Met het verstrijken van de weken merkt Tapwacht dat het werkaanbod sterk terugloopt.

Altijd bezig

De collega’s van Tapwacht zijn altijd druk bezig of onderweg naar de volgende klus. Zij reizen van klant naar klant en van stad naar stad. Of het nu gaat om het sleutelen aan een installatie of het reinigen van de bierleidingen; er is altijd wat om handen.
Voor Tapwacht is dit omgekeerde wereld; na jaren van topdrukte is er ineens veel minder te doen.

Samen Corona; creatief denken en flexibiliteit

Met het beperktere werkaanbod voor Tapwacht is er binnen de projectgroep ‘Samen Corona’ vanuit Facilicom goed gekeken naar mogelijkheden om de medewerkers van Tapwacht te voorzien van vervangende opdrachten die zij kunnen oppakken zolang de crisis voortduurt.

Recent kwam het nieuws binnen dat Gom Specialistische Reiniging wel wat extra handjes kan gebruiken. Deze week zijn de eerste Tapwacht collega’s gestart en de komende tijd zullen zij de collega’s van Gom gaan helpen bij het schoonhouden van openbare ruimtes.

Mooi om samen met een zusterbedrijf een positieve bijdrage te leveren tijdens de coronacrisis!