Tapwacht Academy

Perfect leren tappen met Tapwacht Academy

Een heerlijk glas bier tappen vereist veel ervaring en een goede techniek. Ook gaat het uitserveren volgens een vaste etiquette. Tapwacht verzorgt trainingen waarin kwaliteit, gastheerschap en beleving centraal staan.
Elke training kan worden aangepast of uitgebreid conform uw specifieke wensen. Ook zorgen wij ervoor dat de trainingen altijd aansluiten op het niveau van de groep.

Een lekker getapt glas bier smaakt en verkoopt beter
Tapbier is een essentieel product voor de horeca en is tegelijkertijd ook hét product waarbij het vaak verkeerd gaat. Te veel schuim, te weinig schuim, bijtappen, vies glaswerk, enzovoorts.
Tijdens een interactieve training leren uw medewerkers, wat u al lang weet: een goed getapt biertje smaakt én verkoopt gewoon beter!

Trainingsaanbod

  • Expert-training: naast het tappen gaat deze training ook in op verkoop en gastbeleving. 
  • Tap-experience: bij deze training staat goede bierverzorging centraal.
  • Speciaalbier-training: een uitgebreide training die ingaat op verschillende soorten speciaalbieren.
  • Maatwerk-training: natuurlijk kunnen wij, samen met u, een op maat gemaakte training samenstellen.

Hostmanship

Naast het tappen van bier op de juiste manier, trainen we medewerkers ook op servicegerichtheid en gastheerschap. Wij noemen dit hostmanship. U leest hier meer over op de website van Facilicom.

Trainingen door experts uit de horeca

Tapwacht is al 5 jaar partner van de Stichting Tapwedstrijden: een club horecaondernemers met een enorme passie voor bier en tevens organisator van het Nederlands Kampioenschap Biertappen. Ook voor taptrainingen werkt Tapwacht samen met een aantal van deze horecaexperts. Deze gepassioneerde club heeft veel werkvloerervaring, waardoor de trainingen perfect aansluiten op de horeca in de praktijk.