Over Tapwacht

Tapwacht is totaalaanbieder voor reinigingsonderhoud en horecatechniek

Onze relaties weten ons dagelijks te vinden voor het reinigen en onderhouden van alle soorten tapinstallaties. Natuurlijk kunnen onze klanten ons ook dag en nacht bereiken voor technische storingen.

We zijn ook nog eens dé partij voor een perfect advies voor barinrichting. Bovendien leveren en installeren we alle soorten bier-, wijn-, frisdrank- en koelinstallaties. 

Daarom vertrouwen al zo'n 15.000 horecaondernemers, vrijwel alle Nederlandse brouwerijen en frisdrankfabrikanten op onze diensten.

Expertise en partnerschap

Als expert binnen de horecabranche breiden we onze kennis steeds verder uit. We vinden het uitdagend om nieuwe markten aan te boren en nieuwe relaties aan te gaan. 

Al meer dan 35 jaar maakt Tapwacht zich hard voor goedlopende horeca. We staan voor kwaliteit, we willen de allerbeste zijn en daarmee uitblinken. 

Historie

Tapwacht is gestart in 1983 na de overname van de Nationale Bierwacht door Gom. In die tijd heette ons bedrijf Gom Tapwacht en later Gom Horecadiensten. 

We zijn uitgegroeid tot de grootste landelijke aanbieder voor onderhoud en installatie van bier-, wijn-, frisdrank en koelinstallaties.
Tapwacht is onderdeel van facilitair familiebedrijf Facilicom Group.