201825mei

GEZOCHT: de oudste koeling van Nederland

201825mei

Win een nieuwe barkoeling met jouw oude koeling!

Dat er barkoelingen zijn die 10 jaar meegaan verbaast koelingexpert Gamko niets… Maar het schijnt dat er nog veel oudere barkoelingen trouw hun dienst doen. Juist naar die barkoelingen zijn wij op zoek. 

Want Gamko trakteert de horecaondernemer met de alleroudste koeling van Nederland op een volledig nieuwe Gamko-barkoeling t.w.v. € 3000,-. Met de Hollandse kwaliteit van Gamko kun je weer jarenlang vooruit en bespaar je energiekosten door onze nieuwe generatie energiezuinige koelingen.

Dus heb jij misschien wel de alleroudste barkoeling van Nederland in je zaak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Duik snel onder de bar en check de leeftijd van jouw barkoeling op het label. Geef jouw koeling op via gamko.com/oudstekoeling en maak kans op een nieuwe energiezuinige barkoeling die er weer jaren tegenaan kan.

Niet de oudste koeling?

Geen zorgen! Onder alle deelnemers wordt een grote koelingschoonmaak t.w.v. € 1250,- verloot. Deze schoonmaak is inclusief vervanging van verouderde onderdelen en aanvulling van de dranken tot € 500,-. 

Inschrijven kan tot 1 november 2018. De winnaar ontvangt een persoonlijk bericht. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Bekijk de complete actievoorwaarden op gamko.com/oudstekoeling.