202031mrt

Samenleving en horecabranche in het hart geraakt

202031mrt

De horeca leeft in roerige tijden. De algehele sluiting tot, in ieder geval, 6 april en het aflassen van evenementen hebben een grote impact op horecabedrijven en de hele samenleving. We leven in grote onzekerheid en willen het liefst dat alles weer normaal wordt.

Een heerlijk avondje pils drinken in de kroeg of een gezellig diner zit er even niet meer in. In Nederland zijn wij sociaal en graag onder de mensen; om elkaar te ontmoeten of om een bijzondere gelegenheid te vieren. Juist daarom wordt de horeca nu zo gemist.

Ook onze organisatie wordt geraakt door de sluiting. Locaties waar wij frequent komen voor een reiniging of onderhoudsbeurt zijn gesloten en installatieklussen worden opgeschort.

 

Informatie over het onderhoud van uw installatie

Bij Tapwacht komen er veel vragen binnen over het reinigingsonderhoud en de installaties. Wij adviseren u, wanneer dit nog niet gebeurd is, om alle bier- en koolzuurkranen af te sluiten en alle installaties nog eenmaal goed te laten reinigen om te voorkomen dat bierresten in de leidingen voor infecties gaan zorgen.

We weten niet wanneer u en wij onze reguliere werkzaamheden weer kunnen gaan oppakken. Onze hoop is dat de situatie in Nederland snel stabiliseert en wij elkaar in de nabije toekomst weer treffen!

Heeft u vragen of wilt u advies? U kunt ons bereiken van info@tapwacht.nl en 088 298 11 22.