Taptrainingen horeca

Waarom een taptraining?

Medewerkers in de horeca zijn vaak jong, enthousiast, werken parttime en hebben vaak nog niet heel veel ervaring. Zo missen ze soms kennis en ervaring om gasten op de manier te bedienen zoals u dat wenst. Tapwacht verzorgt trainingen waarin kwaliteit, gastheerschap en beleving centraal staan.

Soorten trainingen

Tapwacht biedt diverse soorten trainingen aan. Zo is er de Expert-training waar, naast het tappen, ook wordt in gegaan op verkoop en gastbeleving. Maar we bieden ook een Tap-experience aan, waarbij goede bierverzorging centraal staat. Een 'Speciaalbier-training behoort ook tot de mogelijkheden. Natuurlijk kunnen wij, samen met u, een op maat gemaakte training samenstellen.

Een perfect getapt biertje smaakt en verkoopt beter

Tapbier is een belangrijk product in de horeca en tegelijkertijd ook hét product waarbij het vaak verkeerd gaat. Te veel schuim, te weinig schuim, bijtappen, vies glaswerk, enzovoorts. Onze taptraining is een interactieve 'funtraining' waar, naast juist getapt bier, kwaliteit en beleving centraal staan. Uw medewerkers leren, wat u allang weet: een goed getapt biertje smaakt én verkoopt gewoon beter!

Complete horecatraining

Naast het tappen van bier op de juiste manier, trainen we medewerkers ook op servicegerichtheid en gastheerschap. Elke training kan worden aangepast of uitgebreid conform uw specifieke wensen. Ook sluiten de trainingen altijd aan op het niveau van de groep.

Trainingen door horecaexperts

Tapwacht is al 5 jaar partner van de Stichting Tapwedstrijden: een club horecaondernemers met een enorme passie voor bier en tevens organisator van het Nederlands Kampioenschap Biertappen. Ook voor taptrainingen werkt Tapwacht samen met een aantal van deze horecaexperts. Deze gepassioneerde club heeft veel werkvloerervaring, waardoor de trainingen perfect aansluiten op de horeca in de praktijk.

Mystery visit

Naast horecatrainingen biedt Tapwacht ook mystery visits aan. Tijdens onze mystery visit worden alle aspecten van gastheerschap en klantbeleving zorgvuldig beoordeeld.

Meer informatie?

Neem contact op met onze binnendienst, via verkoop@tapwacht.nl of 088 - 298 11 22.

Door tapwacht.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen