Tapwacht in het grootste theater van Nederland

Vanaf januari 2018 verzorgt Tapwacht weer het periodiek onderhoud aan de tapinstallaties in GelreDome.

Het in Arnhem gevestigde voetbalstadion en evenementencomplex is de thuisbasis voor voetbalclub Vitesse en biedt een podium aan 's werelds grootste artiesten. 

Nieuwe bierleverancier Gelredome

De keuze voor een andere bierleverancier gaf Tapwacht de mogelijkheid om na enkele jaren weer terug te keren naar het mooie stadion.

Met ruim 80 tapkranen om te reinigen is tapwachter André Beenen twee dagen per periode op locatie om de werkzaamheden in het immense complex te verrichten.

Tijdens zijn eerste bezoek voelde André zich weer als kind aan huis. Projectspecialist Karin Cornelissen is verheugd om Tapwacht terug te zien als vaste partij voor het reinigingsonderhoud.

Winnaar NK Biertappen 2018

Frank Bruin van Noot Horecagroep uit Wijk aan Zee is uitgeroepen tot winnaar van het NK Biertappen 2018. Tijdens een spannende finale op Horecava wist Frank met een kleine voorsprong zijn tegenstan...

Tweede Taphuys voor Tapwacht

Op 2 mei 2017 gaat de tweede vestiging van het Taphuys open in Arnhem. Het Taphuys is een uniek concept waarbij de klant zelf een biertje kan tappen. Met meer dan 100 tapkranen is er voor ieder wat...

Door tapwacht.nl te bezoeken accepteert u het gebruik van cookies. Lees meer over cookies.

Deze melding niet meer tonen